Sea of Thieves PC requirements – Ondersteund zelfs 540p!

Sea of Thieves

Sea of Thieves, Microsoft’s aankomende first-party piratengame ontving een hoop positieve feedback in de beta. Ook bij de redactie hebben wij enorm veel plezier gehad met de Closed Beta. Vandaag laten Rare en Microsoft weten wat jouw pc nodig heeft om deze game te spelen.

Gelukkig hebben de meeste PC gamers een prima set-up voor de meeste nieuwe games, maar Rare wilt niemand uitsluiten als het aankomt op Sea of Thieves. Wil jij samen spelen met jouw Xbox vrienden, maar heb je geen Xbox, of een krachtige PC? Dan is dit misschien weinige nieuwe titels in 2018 die jij kunt spelen op jouw PC.

Als we namelijk de volgende afbeelding mogen geloven, zal de game al dan wel in 540p zelfs op een standaard huis-tuin-keuken laptopje prima op 30fps afgespeeld kunnen worden. Uiteraard moet deze theorie nog op de proef gesteld worden, maar voor de casual spelers onder ons. Is dit goed nieuws.

Sea of Thieves PC Specs

Of je de game ook in 540p wilt spelen is nog maar de vraag. De “Cursed” settings geven al aan dat dit wellicht niet de meest fijne ervaring biedt, maar beter iets dan niets, toch? De game verlangt 60GB van jouw harde schijf en opmerkelijk is dat de game graag op een SSD geïnstalleerd wilt zijn mocht je van plan zijn om de game in 4K af te spelen dan wel 30 of 60fps.

Sea of Thieves verschijnt exclusief voor de Xbox One en Windows PC vanaf 20 maart. Xbox Game Pass leden krijgen ook vanaf dag 1 al toegang tot deze game. Zodra je de game koopt, kan je deze spelen op jouw Xbox One en Windows PC.

Voor wie heel de Sea of Thieves hype gemist heeft: Bekijk hier beneden (nogmaals) onze eigen Sea of Thieves Closed Beta video waarin wij zelf op ontdekking uitgaan. Lees hier meer over onze piratenavonturen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek