Sea of Thieves dit weekend wederom speelbaar

Sea of Thieves

Sea of Thieves zal dit weekend opnieuw speelbaar zij voor sommige spelers. De Closed Beta was een enorm succes en dit weekend staat er een nieuwe test voor de deur. De zogenoemde Scale Test zal vrijdag ochtend beginnen en zondag ochtend weer eindigen.

Rare en Microsoft zijn druk in de weer om Sea of Thieves klaar te stomen voor launch op 20 maart, maar voordat het zo ver is zal het schip moeten varen voordat het al zinkend te water wordt gebracht. Daarom zal er dit weekend een Scale Test plaatsvinden. Tijdens deze test hoef je je geen zorgen te maken over feedback of het opspeuren van bugs. Het enige wat je hoeft te doen is, zoveel mogelijk spelen als je kunt. Dat klinkt vrij gemakkelijk toch?

Het doel van deze test is om te achterhalen hoe Rare “scaled” zodat ze bij de lancering van de game de beste ervaring kunnen bieden. Zie het maar als een elastische stresstest. Spelers kunnen vanaf 11 uur in de ochtend op vrijdag 16 februari aan de slag tot 11 uur in de ochtend op zondag 18 februari. Daarna zullen de servers weer op slot gaan tot de volgende testfase van start zal gaan. Tenminste, als er nog een testfase vóór launch plaatsvindt. Wil je weten of je toegang hebt gekregen tot deze test? Kijk dan goed in jouw inbox of je een e-mail hebt gekregen van Rare!

Ga jij nogmaals aan de slag met Sea of Thieves dit weekend? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek