Seasons After Fall na positieve reviews onderweg naar consoles

seasons after fall

Seasons After Fall gaat in 2017 verschijnen op de Playstation 4 en Xbox One. De game is ondertussen al verkrijgbaar voor PC. Na de positieve reacties en reviews maakt Swing Swing Submarine, de ontwikkelaars van de game, zich klaar voor de console markt.

Met een gemiddelde review score van 7,9 is Seasons After Fall een van de best beoordeelde 2D puzzel platform games op de markt.

Om een kleine samenvatting te geven van de game: Het is een 2D Puzzel avontuur game die je meesleept in een universum gemixt tussen natuur en magie. Als je wilt weten hoe dit er dan uit komt te zien, hebben wij hier beneden een trailer voor je bijgevoegd.

Buiten de aankondiging dat de game onderweg is naar de console heeft de uitgever, Focus Home Interactive, verder niets los gelaten over de console versie van de game. Het is dus niet zeker of de versie precies hetzelfde zal zijn als de PC versie.

We want everyone to have access to this wonderful adventure, which is why we are pleased to announce today that we’ve started development of Seasons after Fall for consoles. PlayStation 4 and Xbox One owners will have the possibility to experience this indie gem in 2017!

Seasons After Fall is al verkrijgbaar voor de PC. De console versie verschijnt ergens in 2017 voor de Playstation 4 en Xbox One.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek