SEGA games herleven als SEGA AGES voor de Nintendo Switch

SEGA heeft gisteren aangekondigd dat SEGA AGES naar de Nintendo Switch gaat komen. SEGA AGES de originele serie bracht de klassieke games naar de moderne consoles. Deze serie wordt gebracht naar Japan, Noord Amerika en Europa vanaf komende zomer.

https://inthegame.nl/wp-content/uploads/Alex-Kidd-in-Miracle-World.jpg

De eerste vijf titels zijn bekend gemaakt voor de SEGA AGES serie. De vijf games zijn:  Phantasy Star, Alex Kidd in Miracle World, Thunder Force IV, Sonic the Hedgehog en Gain Ground. Deze verzameling aan games markeren de eerste keer dat SEGA titels lanceert in het Westen. Wanneer deze eerste lading aan games exact gaan komen is nog niet bekend. De schatting die wordt gegeven is rond de zomer van 2018. Wellicht krijgen we er op de E3 meer over te horen. Wanneer en hoeveel deze serie aan games gaan kosten.

Gain-Ground

SEGA AGES is een serie van klassieke games voor de Nintendo Switch. Ontwikkeld door M2, de Japanse ontwikkelaar die bekend is geworden met zijn hoge kwaliteit porten van klassieke games. Games zoals de populaire SEGA 3D Calssics series voor de Nintendo 3DS. SEGA AGES richt erop om de bekendste titels uit de geschiedenis van SEGA opnieuw uit te brengen. SEGA AGES geeft de fans de gelegenheid om hun eigen retro SEGA collectie te maken me de games die zij opnieuw uitbrengen.

Thunderforce4

Naast deze vijf aangekondigde games, naar welke games kijken jullie uit om opnieuw te kunnen spelen? 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek