SEGA teased nieuw game project

Sega new game project

Japanse game ontwikkelaar SEGA heeft weer iets nieuws vrijgegeven, namelijk een screenshot met daarop een project naam te zien. “◯◯◯×RPG” is wat de nieuwe game momenteel draagt.

Vandaag heeft SEGA op hun website een mysterieuze game aangekondigd. Volgens hen moet het een “compleet nieuw project” zijn wat anders is dan de games die zij tot nu toe hebben geproduceerd.

De website heeft dan ook alleen “◯◯◯×RPG” weer gegeven als code naam. Als subtiele hint heeft het bedrijf in de URL van hun website het woord “Kibou” (dat in het japans “hoop” betekent) verstopt. De fans zijn dus ook al heftig aan het speculeren over wat voor een game het gaat worden.

sega game project rpg

Teleurstelling?

Echter is de game niet zo’n hele grote verassing in tegenstelling tot Valkyria Chronicles 4 die vandaag is aangekondigd.

Van deze game weten we echter ook niet op welke platform hij gaat verschijnen, hierover heeft SEGA nog niet veel gezegd. Velen hebben gebrainstormed en zijn er met de conclusie dat de game mogelijk een mobile game wordt. Het kan ook simpelweg een totaal ander platform worden maar we kunnen nog niets definitief zeggen.

Bekendmaking door SEGA

Gelukkig hoeven we niet langer te wachten want de game wordt morgen, dinsdag 21 november, officiëel aangekondigd.

Verder houden wij natuurlijk een oogje in het zeil over wat deze game gaat worden. Nu is het nog even afwachten tot morgen want dan hebben we meer informatie!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek