Seizoen 5 League of Legends afgelopen

Vannacht om klokslag 1 uur is het 5e seizoen van LoL afgelopen, dit houd ook in dat de pre-season van seizoen 6 begonnen is. SKTelecom heeft dit seizoen afgesloten als wereldkampioen en zal volgend seizoen gaan proberen hun titel te verdedigen. De beloning (rewards) van seizoen 5 zullen door Riot aankomende weken uitgedeeld worden!

Dit seizoen is er ook binnen iTG begonnen met het opzetten van 3 (ranked) teams, deze teams hebben vorm gekregen en zijn bezig zichzelf te ontwikkelen. De eerste stap is gezet, nu is het tijd om volgende stappen te gaan maken.

Team 1: inTheGame (iThG) in Bronze 1

Team 2: in The Game of Poro (iTGoP) Bronze 2

Team 3: iTG Ownzz (itgo) Silver 1

In het nieuwe seizoen zullen de teamleiders Pasjag en Brigadier92 verder gaan met het begeleiden/coachen van deze teams. Doelstelling voor elk team is een hoger rank te behalen dan het vorige seizoen.

Verder zijn wij binnen het LoL gedeelte opzoek naar iemand die artikelen wil schrijven over LoL voor op de website, denk hierbij aan updates, belangrijke gebeurtenissen en nieuwsitems. Denk jij hier goed in te zijn, meld je dan bij Brigadier92, Pasjag of PantaniCBS. Aanmelden via de comments hieronder kan natuurlijk ook altijd, PantaniCBS zal dan contact opnemen. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek