Sekiro Shadows die twice krijgt nieuwe trailer bij TGS

Ontwikkelaar From Software heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de game Sekiro: Shadows Die Twice. De trailer toont vooral nieuwe gameplay-beelden en boss-fights.

De game speelt zich af in de Sengoku-periode in Japan rond het jaar 1500. In Sekiro: Shadows Die Twice speelt de speler als de zogenoemde ‘one-armed wolf’, een krijger die gered wordt op het randje van de dood. Wanneer de leider van de one-armed wolf wordt ontvoerd, die de krijger moest beschermen, heeft hij geen andere keus dan zijn leven te riskeren om de leider te bevrijden en zijn eer te herstellen

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek