Semi Finals voor NA LCS

NALCS

Cloud 9 tegen Phoenix1 en Team Solo Mid tegen Flyquest, dit is het affiche voor het aankomende weekend in de halve finales van de North America League of Legends Championship Series(NA LCS). Twee zeer spannende match ups die daadwerkelijk elke kant kan opgaan.

Zaterdag 9 uur kunnen we genieten van de eerste wedstrijd tussen Cloud9 en Phoenix1. Cloud9 is hier toch wel lichtelijk de favoriet in deze serie. Cloud9 tweede geworden in de groepsfase speelde constant sterk met weinig slechte momenten. Impact , NA beste toplaner, speelt al weken formidable en is echt het steunpilaar van het team. Het maakt niet uit welke top champion hij heeft hij weet er altijd raad mee. Contractz en Jensen combi op mid lane en jungle zorgt voor continue dreiging in het midden van de map. En dan hebben we Sneaky en Smoothie de wel geoliede botlane die het vaak winnen tegen hun tegenstanders op bot lane. Maar Phoenix1 speelde een ijzersterke kwartfinale waar voornamelijk Ryu en Zig zich ontpopte tot de ware dragers van het team. Met deze factor erbij zou het voor Cloud9 nog een lastige match up worden voor hun midlaner en toplaner. Al met al denk ik wel dat Cloud9 aan langste eind gaat trekken en met 3-2 naar de finale gaan.

NALCSSF

Op zondag gaan we TSM zien tegen Flyquest. TSM wederom eerste van de groep kende een wat wisselvallige groepsfase met wat onnodige verliespartijen. Maar met de toevoeging van WildTurtle staat er weer een ijzersterke team wat zeker zal knokken voor hun plek in de finale. Flyquest net zoals Misfits in de EU overgekomen uit de challenger serie is ook op zoek om zich zelf te bewijzen op het hoofdpodium. Met hun reverse sweep in de kwartfinale lieten zij zien dat ze een team zijn die zich niet snel uit het veld laat slaan. Maar net als met Cloud9 geef ik TSM de voordeel van de twijfel door hun ervaring. TSM zal zich plaatsten voor de finale middels een 3-2 overwinning.

Twitch: NA LCS
Youtube: LoL Esports

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek