Sense8, de canceled Netflix show, krijgt alsnog serie finale

Sense8 Netflix Original Finale

Eerder deze maand heeft Netflix het pieletje van Sense8 afgeknepen. Deze ambitieuze Netflix Original serie van de directors van The Matrix zou na twee seizoenen tot een einde komen met een hoop plot-holes en een niet-afgemaakt einde. Nu kondigt onze favoriete streaming app aan dat de serie alsnog een ”finale” krijgt.

Deze finale zal twee-en-een-half uur duren. Ze zijn nu druk bezig met het maken van dit einde en fans hopen dat het een waardige zal worden. “There are sensates within these walls, too,” laat Netflix weten. De serie was erg controversieel en tackelde heel veel taboes zoals homofobie binnen het zijn van een superster, anders zijn dan anderen en dat niet iedere crimineel ook daadwerkelijk een slecht persoon is. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar je zal de serie zelf moeten kijken om een idee te krijgen van wat ik bedoel!

Sense8 werd gecreëerd door Lana en Lilly Wachowski, die bekend zijn van The Matrix en Michael Straczynski (Thor). De show focust zich op acht hoofdpersonages die allemaal wel in een ander deel van de wereld wonen maar door heftige visioenen aan elkaar gelinkt zijn. Uiteindelijk zullen ze een manier moeten vinden om met hun nieuwe leven leren om te gaan, of ze dat gaat lukken en hoe zich dit uitpakt, kan je natuurlijk zelf zien! Lana liet ons, de fans, een brief achter met een statement.

Sense8 Netflix Original Finale Cancel

De finale van Sense8 zal in 2018 gaan airen, ga jij hem kijken? Ben jij blij met de finale die de show zal krijgen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek