September Game Releases

september game releases

De vakantie is voorbij. Ondanks nog enkele zon gevulde dagen betekent dit dat wij weer volop gaan ontsnappen aan de realiteit en de stress van de dag door de gordijnen dicht te gooien en onze favoriete consoles of natuurlijk de pc op te starten. Met enkele grote releases en titels als The Bioshock Collecten en de Dead Rising Triple pack genoeg gelegenheid om september door te knallen.

Week 1:

6 september: The Tomorrow Children (PS4)

September game releasesThe Tomorrow Children speelt zich in een post apocalyptic dystopia die op de Soviet Unie hoort te lijken. Het verhaal draait om een mislukt experiment dat de bedoeling had om al het menselijk bewustzijn te verenigen. Spelers zullen in de sandbox stijl adventure game de boel weer op gaan bouwen in The Void. Spelers zullen materialen moeten verzamelen terwijl enorme monsters die een dreiging vormen moeten worden verslagen.

8 september: Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of justice (3DS)
september game releases

Phoenix Wright zal vergezeld worden door zijn collega jurist Apollo Justice. Natuurlijk ook weer door andere collega’s. Het verhaal speelt zich af in Khura’in, een mysterieus land waarin Phoenix en Apollo met hun spirituele kant in aanraking zullen moeten komen omdat in Khura’in rechtszaken meestal zonder advocaten verlopen. Capcom heeft belooft dat fans van de serie veel dingen zullen herkennen. Een demo is al beschikbaar op de Nintendo 3DS eShop.

13 september: BioShock: The Collection (PS4, Xbox One en PC)

september game releases

De BioShock serie is een van de meest geliefde series op de vorige generatie consoles. Er lijkt dan ook geen volgende deel in de serie te komen. Vandaar dat 2K er goed aan doet door BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite opnieuw uit te brengen op de huidige generatie consoles. Met een gepolijste nieuwe look en alle DLC in de pack genoeg reden om weer aan de slag te gaan met de serie. PC spelers die in het bezit zijn van BioShock en BioShock 2 zullen de geupgrade visuals gratis krijgen.

Andere september releases:

13 september:

Dead Rising Triple Pack (PS4, Xbox One)

NHL 17 (PS4, Xbox One)

Pacman Championship Edition 2 (PS4, Xbox One en PC)

Pro Evolution Soccer (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC)

ReCore (PC, Xbox One)

The Witness (Xbox One)

16 september:

Dragon Quest VII: Fragments of the forgotten past (3DS)

20 september:

Destiny: rise of iron (PS4, Xbox One)

NBA 2K17 (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC)

Shin Megami Tensei IV: Apocalypse (3DS)

27 september: 

FIFA 17 (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC)

Forza Horizon 3 (Xbox One, PC)

XCOM 2 (ps4, Xbox One)

30 september:

Yo-Kai Watch 2 (3DS)

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek