Session aangekondigd door Microsoft

Project Session E3 2018

Session zal een nieuwe skate-game worden voor Microsoft. De game werd een vijf minuutjes geleden aangekondigd tijdens de persconferentie van Microsoft/ Xbox. Bekijk hier de trailer!

In de trailer horen we old-school hip-hop en zien we dat het een nieuwe skate-game word! Verder is er nog niet geweldig veel bekend over deze game, behalve dat het Session heet. Zodra er meer informatie komt, of een release datum, dan kan je die bij ons lezen!

Session zal waarschijnlijk pas in 2019 verschijnen, tenzij een datum later deze E3 nog zal verschijnen, waar wij niet vanuit gaan! Wat vind jij?

Laat ons weten wat jij van deze reveal trailer vind in de comments hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Bekijk op onze website nog meer informatie over de E3, daarbij coveren wij elke seconde voor jullie!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek