Shadow of the Tomb Raider krijgt gameplay beelden

Shadow of the Tomb Raider

E3, oh lieve E3, wat zijt gij goed voor ons dit jaar! 14 september zal Shadow of the Tomb Raider verschijnen onder naam van Square Enix. Gisteren tijdens Microsoft kregen we een story trailer, nu is het tijd voor gameplay!

De gameplay voor Shadow of the Tomb Raider is vooral gebaseerd op de combat en het sluipen. Op ‘t eerste oog zie je direct dat dit deel er heel anders uitziet dan de vorige twee titels in de nieuwere reeks. De combat is vloeiender, de graphics zijn meer Xbox-like (op een goede manier) en het gebruiken van attributen is ook anders. Zo kan je een benzine kan in de fik zetten en die laten exploderen terwijl die naar beneden dondert. Zo zie je ook direct hoe mooi de kleuren zijn in dit deel. Het palet is crisp as hell! Bekijk hier beneden de trailer en gameplay video.

De cinematic trailer lijdt naar de gameplay video. In deze video zien we alles wat ik hierboven heb beschreven. Bekijk hier beneden de gameplay!

Wat vind jij van de gameplay die we tot zover hebben kunnen zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk op onze website de volledige coverage voor de E3 persconferenties en nog veel meer! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek