Shadow of the Tomb Raider Trailer getoond op de E3

Microsoft heeft op de E3-persconferentie een trailer laten zien van Shadow of the Tomb Raider. De trailer laat enkele dungeons en environments zien. De game zal op 14 september 2018 uitkomen.

Het is ongeveer een maand geleden dat de officiële trailer van Shadow of the Tomb Raider getoond werd. Nu een maand later op de E3-persconferentie van Microsoft is de tweede trailer getoond. De trailer laat ons wat zien over het verhaal en de omgeving waarin de game zich zal afspelen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek