Shenmue 3 vanaf morgen te pre-orderen

shenmue 3

Shenmue 3 zit in de laatste fase van de ontwikkeling en is vanaf morgen te pre-orderen. Dat meldt Yu Suzuki, regisseur en producent van de game, in het Japanse blad Famitsu.

Mocht je het Shenmue drama tijdens de E3 van 2015 gemist hebben, dan is hier nog even een recap: Shenmue 3, de opvolger in de geprezen Shenmue serie, behaalde tijdens de E3 van vorig jaar de Kickstarter goal van $2 miljoen binnen één dag. Ondertussen is dit bedrag verdriedubbeld, met bijna 70.000 donateurs. Hiermee was Shenmue 3 het snelstgroeiende Kickstarter project ooit voor een videogame.

Gameplaybeelden

De game staat gepland voor december 2017, dus dat is over precies een jaartje. Dit betekent dat de game in de laatste ontwikkelingsfase zit, en Suzuki belooft dat er binnen een maand gameplaybeelden van de game zullen verschijnen. Hij zegt zelfs dat het voor PC-gamers mogelijk is om de game vanaf morgen te kunnen pre-orderen. Aan Famitsu meldt de regisseur het volgende:

“As for the fundamental production, we’re entering the final stages of development. I believe we’ll be able to show new videos and such after New Year’s. We’re continuing with its developments to please those who are getting into Shenmue for the first time, and more importantly for all the backers.”

Vanaf de $29 donatie krijg je al een digitale kopie van de game, op zowel PC als PS4. Vanaf $60 ontvang je de fysieke versie.

Shenmue 3 zal dus hoogstwaarschijnlijk eind volgend jaar op PC en PS4 verschijnen. We houden je op de hoogte als de nieuwe gameplaybeelden verschijnen!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek