Shiny Magikarp en Shiny Gyarados nu in Pokémon Go

Shiny Magikarp

Gisteren is het Water Festival event officieel begonnen in Pokémon Go. Daarbij heb je meer kans om Magikarp, Totodile en Squirtle te vangen en krijg je een gratis Magikarp Hat. Een verassinkje achter de hand van Niantic zijn echter het introduceren van de eerste Shiny Pokémon.

Jawel, de eerste Shinies zijn al gespot in Pokémon Go. Het is dan ook geen beter moment om een Shiny Magikarp in het spel te brengen tijdens een evenement zoals deze. Magikarp kennen we normaal van zijn lichtrode kleur, maar de Shiny variant is goudgeel en heeft wat glinsteringen op zich heen, zoals te zien hier beneden.

Pokémon Go Shiny Magikarp

Helaas heb je niet veel aan een Magikarp, maar iedereen weet dat deze nietsnut evolueert in een krachtige Gyarados. Gelukkig heeft deze ook een Shiny variant en verschijnt een Shiny Gyarados in het rood, zoals te zien in onderstaande Tweet.

Helaas heb je wel eventjes 400 candy nodig om deze Shiny Magikarp te evolueren, maar tijdens het evenement heb je genoeg tijd om je candy aan te vullen. Het is nu nog even afwachten tot de volgende Shiny monsters worden toegevoegd.

Shiny Pokémon zijn enorm zeldzaam in de Pokémon games. Het is nog niet duidelijk hoe zeldzaam deze Magikarp is in Pokémon Go en of deze alleen maar tijdens het evenement te vangen is. Je kunt er in ieder geval van uit gaan dat ze zich niet zo snel laten zien.

Shiny Pokémon in Pokémon Go, goed of slecht? Heb jij al een Shiny Magikarp te pakken gekregen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek