Siege zet Operation Health voort met Loot Boxes en meer!

Rainbow Six Siege Operation Health

Rainbow Six Siege krijgt vandaag een nieuwe update. Deze update is een voorbereiding op de loot boxes die gaan komen. Ubisoft laat weten dat deze update (2.1.1) vol zit met bug fixes en balance changes. De update komt vandaag nog op alle platformen.

Siege’s Loot Boxes gaan Alpha Packs heten. Dit systeem zal oude cosmetics terug in de game brengen (denk aan Black Ice skins) in samenhang met exclusieve Legendary Items die exclusief te vinden zijn in deze Alpha Packs. Ubisoft laat weten dat dit een toevoeging is aan het gevoel van progressie met jouw account. Om de launch te vieren zal iedereen een gratis Alpha Pack krijgen op release.

Rainbow Six Siege Year 2 Road Map

Hibana fans zullen blij zijn met een re-vamp van de X-Kairos explosieven. Dit wapen zal vanaf de update naar behoren gaan werken, zoals altijd al de bedoeling was. Denk dan aan de bug die jou twee bursts liet schieten met 1 klik. Ubisoft is ook druk bezig met het fixen van spawn killing, iets wat in sommige maps makkelijk gaat. In Coastline is een probleem met het slopen van bepaalde muren gemaakt.

De update komt vandaag nog uit voor op de Playstation 4, Xbox One en PC. Loot Boxes zullen iets later volgen omdat dit aspect nog niet volledig ready-to-go is. Het geplande Hong Kong seizoen al in augustus verschijnen met South Korea als opvolger in November. 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek