Siege: Operation White Noise nu live

Operation White Noise

De DLC zit al een tijdje in de test servers, maar nu is het tijd voor de live servers. Rainbow Six Siege: Operation White Noise is van start gegaan! Ubisoft brengt ons veel goodgood in deze patch.

Allereerst hetgeen wat voor de meeste spelers het zwaarst meetelt, de nieuwe operators! Dit zijn er drie. Wij krijgen te maken met de 707th Special Mission Battalion en die brengt om te beginnen al twee operators. Daarnaast krijgen we nog een derde erbij, voor spek en bonen. Spelers met een season pass kunnen deze operators nu al spelen. Anderen zullen nog even een weekje moeten wachten voordat ze deze kunnen unlocken.

  • ZofiaMaakt gebruik van de KS79 Lifeline. Een granaat-launcher die impact- en concussion grenades af kan vuren.
  • Vigil: Kan zichzelf ‘onzichtbaar’ maken (cloaken) om niet gedetecteerd te kunnen worden.
  • Dokkaebi: Speelt graag met tablets. Kan mobiele telefoons van vijanden laten trillen om hun locatie weer te geven. Als zij een telefoon van een vijandelijk lijk opraapt, dan kan ze in de camera’s hacken.

Deze operators zijn stuk voor stuk weer erg tof natuurlijk! Maar daar hoort natuurlijk ook een map bij om dit te kunnen toppen. Zie hier: Mok Myeok Tower.

Verder is Mute de volgende operator om een Elite skin te krijgen. Ook komen er natuurlijk veel bug fixes en quality-of-life fixes. Eentje daarvan is de C4 bug, waardoor het eerst leek alsof je jouw bommetje uit het raam gooide, maar zodra je hem af liet gaan plakte die bijna tegen je harses aan. Dit zijn dingen die allemaal aangepakt worden met White Noise. Een controversieel iets is het Pistol Recoil stukje. Deze recoil verdwijnt bijna volledig, dat heeft zijn voor- en nadelen en de meningen hierover verschillen van speler tot speler.

Ga jij Operation White Noise helemaal kapotspelen? Wij wel! Verwacht van ons dus ook meer nieuws hierover. Voor de spelers zonder season pass, wij zullen jullie volgende week eraan herinneren dat ook voor jullie de nieuwe operators te spelen zullen zijn! Have fun and play safe!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek