De Sims 4: Griezelige Accessoires

Gaven we eerder deze week nog aan dat het nieuwste expansion pack van De Sims 4 met een maand is uitgesteld zodat de ontwikkel Sims meer tijd hadden om hem te fine tunen. Nu is er alsnog een accessoires pack uitgebracht. Je raadt het al het is bijna Halloween en de griezelige accessoires spelen hier ook volledig op in. Halloween is waar je Sims momenteel zin in hebben. Jaag de stuipen op het lijf van je mede Sims of organiseer een griezelfeest voor je mede Sims.

Het is Halloween en De Sims zouden De Sims niet zijn als ze ook geen Halloween vieren. Een feest dat is komen overwaaien vanuit Amerika en steeds vaker ook door niet Amerikanen uitbundig gevierd wordt. Wat kan je verwachten van de nieuwe Accessoires pack? Om te beginnen een hoop griezel plezier met je Sims. Zo zullen er weer de nodige nieuwe decoraties en spullen worden toegevoegd met een Halloween tintje. Denk bijvoorbeeld aan spinnenwebben en gammele meubels die je in je huis kunt plaatsen!
Naast de vele decoraties zijn er ook twee nieuwe interactieve voorwerpen te vinden voor je Sims zoals de ondeugende griezelige snoep pot een nieuwe pompoensnijder. Altijd handig als je zin hebt om van een pompoen een kunstwerk te maken, toch? Mocht je het al zover hebben geschopt dat je Sims gezin alleen nog maar bestaat uit geesten dan kunnen deze een door kaarslicht verlichte pompoen op hun hoofd zetten en elke Sim de stuipen op het lijf jagen!

SIms 4 GriezelenSIms 4 Griezelen

Tevens is het nu ook mogelijk om een Griezelfeest te organiseren voor al je Sims vrienden en Sims familie leden. Maar geen Griezelfeest zonder nieuwe recepten zoals Kaas Oogballen, Zombietaart en Griezelkoekjes. Daarbij horen natuurlijk ook nieuwe outfits, dat maakt het Griezelfeest immers compleet.

De Sims 4 Griezelige Accessoires is verkrijgbaar via Origin voor nog geen tien piek! (€9,99)

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek