Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

De Sims 4: Griezelige Accessoires

Gaven we eerder deze week nog aan dat het nieuwste expansion pack van De Sims 4 met een maand is uitgesteld zodat de ontwikkel Sims meer tijd hadden om hem te fine tunen. Nu is er alsnog een accessoires pack uitgebracht. Je raadt het al het is bijna Halloween en de griezelige accessoires spelen hier ook volledig op in. Halloween is waar je Sims momenteel zin in hebben. Jaag de stuipen op het lijf van je mede Sims of organiseer een griezelfeest voor je mede Sims.

Het is Halloween en De Sims zouden De Sims niet zijn als ze ook geen Halloween vieren. Een feest dat is komen overwaaien vanuit Amerika en steeds vaker ook door niet Amerikanen uitbundig gevierd wordt. Wat kan je verwachten van de nieuwe Accessoires pack? Om te beginnen een hoop griezel plezier met je Sims. Zo zullen er weer de nodige nieuwe decoraties en spullen worden toegevoegd met een Halloween tintje. Denk bijvoorbeeld aan spinnenwebben en gammele meubels die je in je huis kunt plaatsen!
Naast de vele decoraties zijn er ook twee nieuwe interactieve voorwerpen te vinden voor je Sims zoals de ondeugende griezelige snoep pot een nieuwe pompoensnijder. Altijd handig als je zin hebt om van een pompoen een kunstwerk te maken, toch? Mocht je het al zover hebben geschopt dat je Sims gezin alleen nog maar bestaat uit geesten dan kunnen deze een door kaarslicht verlichte pompoen op hun hoofd zetten en elke Sim de stuipen op het lijf jagen!

SIms 4 GriezelenSIms 4 Griezelen

Tevens is het nu ook mogelijk om een Griezelfeest te organiseren voor al je Sims vrienden en Sims familie leden. Maar geen Griezelfeest zonder nieuwe recepten zoals Kaas Oogballen, Zombietaart en Griezelkoekjes. Daarbij horen natuurlijk ook nieuwe outfits, dat maakt het Griezelfeest immers compleet.

De Sims 4 Griezelige Accessoires is verkrijgbaar via Origin voor nog geen tien piek! (€9,99)

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek