Sinterklaas maakt binnenkort zijn intocht

Sinterklaas verlanglijst

Sinterklaas maakt volgende week zijn intocht in Nederland. Hij is al vertrokken en wij zijn benieuwd of jij op tijd je verlanglijst naar Spanje hebt verstuurd! Sinterklaas maakt op 14 november zijn intocht in Nederland waarna hij ons 5 december onze verlanglijstjes hopelijk door de schoorsteen duwt.

Iedereen kent de liedjes wel, Wie goed is krijgt lekkers, wie stout is de roe! Of in de stad bij sinterklaas op schoot gaan zitten en te horen krijgen dat jij goed bent geweest. We deden dat vroeger net wat liever dan dat we dat nu zouden doen. Maar iedereen heeft altijd wel een verlanglijst klaar en wij zijn benieuwd naar jouw verlanglijst! Laat ons onder in de comments weten wat jouw lijst is! Mocht je vergeten zijn je lijst op te sturen naar Spanje, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om je lijst toch nog door te geven. Onze enige echte intheGame piet zal er persoonlijk voor zorgen dat jouw lijst alsnog bij de sint uitkomt!
Het is natuurlijk niet logisch om een spel op te schrijven dat na 5 december pas uitgebracht word. Deze zul je naar de kerstman moeten sturen.

Verder zal ik mijn verlanglijst ook met jullie delen.

1. Need for Speed
2. Fallout 4
3. World ship simulator
4. The Crew Wild Run
5. Football manager 2016
6. Deadpool

Zoals jullie zien een aardig bescheiden lijstje met vooral simulatiegames. Hoe ziet jou lijst er uit ? we zijn er benieuwd naar.

Kun jij nu niet wachten tot sinterklaas of zie je nog andere games dan kun je deze met korting bestellen via onze sponsor Kinguin via deze link. Ook mensen die niet lief zijn geweest kunnen zichzelf op deze manier verwennen voor het sinterklaasfeest.

Ook zijn we benieuwd of jij je schoen gaat zetten na 14 november. Misschien brengt onze eigen intheGame piet wel een bezoekje om jou schoen te vullen.

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek