Skate 4 mogelijk aan de horizon

EA Skate 3 Skate 4 E3 2018

Alle fans van EA Skate zijn deze week getroffen door een mysterie. De servers van Skate 3 zijn plotseling weer online gegaan. Het spel dat al een lange tijd beschikbaar is, begint weer te groeien.

Een goede skatesessie werd nog nooit zo goed. Iedereen die deze week Skate 3 aan het spelen was, heeft gemerkt dat de online services plotseling weer beschikbaar zijn. De gehele community is weer terug aan het keren naar Community-created skateparks en de online free-roam mode. We weten niet waarom Electronic Arts dit heeft gedaan maar speculaties gaan al rond dat er mogelijk een nieuw deel aan komt van de Skate series. Misschien dan toch gehoopte Skate 4?

Skate 4 toch nog mogelijk, met z’n allen duimen!

Het valt allemaal misschien wel op z’n plek, EA Play komt eraan en iedereen pakt groots uit dit jaar. Misschien kunnen de fans hopen naast een dikke trailer van Battlefield 5 en Anthem een kleine teaser van een nieuwe Skate game.

Ook is het mogelijk dat er een Skate 3 remaster aan komt, in plaats van Skate 4. We weten het nog niet maar EA is zeker iets uit aan het voeren met de gamefranchise. Het is natuurlijk ook mogelijk dat zij de servers online hebben gegooid om te kijken hoe actief de community nog is. Hierdoor kunnen zij eventueel een besluit nemen of het maken van een vervolg überhaupt nog wel zin heeft.

Tijd is onze vriend en vijand

Natuurlijk hebben we nog geen bevestigingen op al onze vragen over de game, het is nu echter een kwestie van afwachten. E3 2018 begint aankomende zaterdag 9 juni en EA mag beginnen. Misschien gaan wij tijdens deze presentatie iets terug zien van de Skate franchise.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek