SKT1 Telecom opnieuw MSI Champions

MSILoL

Met weer een geweldige overtuigende zegen reeks bewees SKT1 Telecom dat zij nog steeds de nummer 1 team van de wereld zijn.

In de halve finale liet SKT1 Telecom niks heel van Flash Wolves. Met betere teamwork, betere team drafts en individuele klasse, speelde zijn Flash Wolves van achter hun computers vandaan. Peanutt die hele MSI een fantastische toernooi kent zorgde voor zijn goede spel voordat zijn team regelmatig op voorsprong kwam. Keer op keer waren de spelers van SKT1 Telecom Flash Wolves te slim af. Hierdoor werd de eerste halve finale een one way ticket. Met 3-0 plaatsen SKT1 Telecom voor de finale.

In de andere halve finale nam onze Europese G2 Gaming het op tegen Team WE. Team WE wat als tweede favoriet van het toernooi werd bestempeld na hun zinderende overwinning op SKT1, kon helaas niet huis houden in de halve eindstrijd. G2 die slimmere team compositie maakte en Trick die zich weer helemaal deed opleven na een beroerde groepsfase, zochten met aggressie continue voor druk op Team WE. Dit resulteerde in een overwinning voor G2 die daarmee hun falende optreden van vorig jaar doet vergeten.

In de finale leek G2 weer in een goede vorm te zijn. Na hun eerste game die zij verloren, kwamen zij ijzersterk terug tegen SKT1 Telecom. Helaas voor ons als Europese fans werd al gauw duidelijk dat ook wij nog een maatje te klein zijn voor SKT1 Telecom. Iedereen van SKT1 zette zichzelf in de hogere versnelling en overliepen G2. In de laatste twee games had G2 niks meer te vertellen en werden ook zij met alle gemak alsnog verslagen. Hiermee prolongeert SKT1 Telecom ook dit jaar weer de titel op MSI.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek