Skull & Bones krijgt nieuwe trailer

Een steengoede piraten titel, iets waar gamers al jaren op wachten en hopen. Ubisoft laat nu een nieuwe cinematic trailer voor Skull & Bones zien. De game ziet er fantastisch uit, bekijk bij ons de trailer!

Het is de bedoeling dat je plundert, maar rekening houdt met consequenties die je acties kunnen hebben. Jij moet de grootste piraat aller tijden worden, zodat geen enkel ander schip jou en jouw crew kan stoppen. Vervolgens laten ze gameplay zien. Je ziet direct dat de game er mooi uitziet. Je kan jouw schip customizen van je wheel tot het standbeeld aan de voorkant. Het is de bedoeling dat jouw crew samenwerkt tegen andere schepen of om schatten te vinden groter dan de vorige. Je krijgt hints van een waarzegster en van de handelaren en willekeurige quest-gevers. Tijdens gevechten kan het zelfs zo zijn dat jouw schip crashed tegen een ander schip, op dat moment zal je crew proberen de andere boot op te springen. Vorm allianties en neem het op tegen grote navy-ships. Piraterij is nog lang niet voorbij in Skull & Bones!

De game is tactisch en tegelijk chaotisch, heeft verschillende schepen, verschillende soorten crews en ga zo maar door. Als een vijandelijk schip bijna kapot is, kan je er frontaal doorheen varen als een soort finisher. Jij kan je nu aanmelden voor de beta op de officiële website!

Wat vind jij van de gameplay en CGI tot nog toe? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk de rest van de E3 coverage op onze website!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek