Skylanders SuperChargers naar iOS

ssc

Ben jij een fan van die leuke collector items die je overal ziet van Skylanders? Dan is dit wel misschien DE iOS game voor jou! Normaal waren games als deze alleen voor tablets, maar nu voor ‘t eerst ook op de iPhone en iPod Touch.

Dit is eigenlijk een expansion, maar deze expansion zorgt er wel voor dat de game speelbaar zal zijn op de iPhone en iPod Touch. Veel mensen vinden deze game zelfs leuker en spannender dan de console game van Skylanders. Allereerst komt in deze expansion een cloud-opslag functie die ervoor zorgt dat je op meerdere toestellen van iOS jouw eigen game save kunt laden zodat je altijd on-the-go zult zijn, zolang je op hetzelfde account inlogt natuurlijk!

Na het downloaden zullen spelers al direct instant Spit fire en instant Hot streak krijgen. Via in-app purchases zijn er nog meer dingen te unlocken zoals: Super Shot, Stealth Elf, Stealth Stinger, Dive Bomber & Dive Clops. Hier onder een trailer:

Game features:

  • Natuurlijk, de volledige Skylanders experience, met de beroemde characters die je vast wel eens in de winkel ziet staan, vooral de Intertoys hier;
  • Een Online co-op mode;
  • Een Multiplayer racing mode;
  • Nu speelbaar op: iPad, iPad Air 1 & 2, iPad Mini 1 & 2, iPhone 5s, 6 en 6+, iPod Touch 6 en hoger.

Spelers met toestellen die hier niet bij staan kunnen deze game ook spelen alleen met beperkingen, mindere graphics en deze kunnen geen gebruik maken van alle online functies.
Lijkt deze game jou iets? je kunt er zelfs goodies bij kopen zoals een Bluetooth controller en een stand voor je telefoon, ik bedoel, hoe cool is dat? Deze goodies krijg je bij de starter pack en kun je uiteindelijk ook los er bij kopen.

Skylanders: SuperChargers zal binnenkort verkrijgbaar zijn, wil jij deze game? Of misschien ben jij wel zo’n fan dat je de starter pack wilt halen, laat het ons weten!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek