Skyrim nu ook verkrijgbaar voor Playstation VR en Switch

November Skyrim Switch

Skyrim ziet vandaag opnieuw het licht en verschijnt op nog meer apparaten. Je kunt Skyrim vanaf vandaag op nog meer verschillende manieren spelen dan tevoren. Welke versie speel jij vanavond?

Of je nou je hele dag letterlijk in Skyrim wilt spenderen, of onderweg vergeten over te stappen op de Intercity omdat je een draak aan het verslinden bent. Het is namelijk vanaf vandaag mogelijk om Skyrim te spelen op jouw Nintendo Switch, maar ook in VR voor de Playstation VR.

Beide versies van de game zijn gebaseerd op de Special Edition die een tijdje geleden is verschenen. Echter zien de games er beide iets minder gelikt uit. Ondanks dat feit ziet de game er schitterend uit op de Nintendo Switch en biedt de VR versie van de game een compleet nieuwe ervaring. Vandaag heeft de PSVR opnieuw een pareltje erbij gekregen. Bekijk hier beneden een aantal minuten aan gameplay footage:

Skyrim VR is volledig te spelen met Move controllers. Hierbij mag je zelf bepalen met welke soort zwaaitechnieken jij jouw tegenstander lek prikt of omver zwaait. De Switch versie bevat ook movement controls doormiddel van de Joy-Cons. Hiermee kun je bijvoorbeeld boogschieten.

Skyrim op de Switch ziet er grafisch minder indrukwekkend uit dan op de PS4 of Xbox One, maar in portable mode zou je hier niets van merken. Het verschil duikt op zodra je docked gaat spelen. De game komt iets mooier naar voren in docked mode, maar kan uiteraard niet opboksen tegen de Playstation of Xbox versie.

Toch ziet de game er indrukwekkend uit op het kleine apparaatje van Nintendo. Het is bijna ongelofelijk hoe krachtig de Switch is en Skyrim is een mooi veerbeeld van deze indrukwekkende technologie.

Ga jij een van de nieuwe edities in huis halen? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek