Slechts één procent van FIFA 18 spelers op Nintendo Switch

fifa 18

FIFA 18 is onlangs verschenen, voor het eerst ook dat FIFA verschijnt op de Nintendo Switch. De Switch gaat als warme broodjes over de toonbank, hoe zit het met de FIFA versie van de Switch?

Zitten Switch fans te wachten op een FIFA exemplaar? Als je de statistieken bekijkt, blijkt dit niet echt het geval te zijn. De Switch heeft namelijk iets meer FIFA exemplaren verkocht dan de Xbox 360. Misschien ligt het niet helemaal aan de interesse van de Switch eigenaren. Er schijnen te weinig FIFA 18 exemplaren de rondte te gaan voor de Switch.

De game blijkt volledig te zijn uitverkocht voor de Switch bij verschillende retailers. Er was zelfs een tekort aan exemplaren waardoor onder andere Amazon e-mails heeft verstuurd aan spelers die tijdens de lancering de game niet hebben kunnen ontvangen. GAME laat klanten vervolgens niet meer dan één exemplaar van de game bestellen.

In het schema hier beneden zie je de spelers verdeeld over de verschillende consoles:

fifa spelers

De Playstation 4 heeft 60 procent van de spelers, Xbox One 37 procent, Xbox 360 1 procent en Nintendo Switch ook 1 procent.

Heb jij FIFA 18 al in huis? Op welke console speel jij de game? Heb je voor de Switch versie gekozen? Laat dan weten waarom je voor deze versie hebt gekozen in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek