Smart Boy, wat denken jullie?

Smart Boy, een perfecte smartphone voor een gamer. Van een 8-bit spelcomputer voor optimale batterijduur, naar een soort van Nintendo DS door er een “Game Bat” onder te hangen. Deze telefoon heeft alles waar een Nintendo fan van gedroomd heeft, designed door Pierre Cervea. Helaas voor ons, zal dit wonderlijke apparaat waarschijnlijk nooit het daglicht zien.

Het zal niemand het nieuws ontgaan zijn dat Nintendo zich meer gaat concentreren op de mobiele markt. Nintendo wilt zoveel mogelijk mensen entertainen en gaat dit aanpakken met games te ontwikkelen voor de smartphone, maar dan wel op de huidige smartphones.

De Smart Boy, dit zou misschien wel het hebbedingetje kunnen zijn voor gamers die opzoek zijn naar een nieuwe telefoon. Waarom? Het is een telefoon die je kan transformeren naar bijvoorbeeld een Game Boy of een Nintendo DS, dit allemaal met behulp van een soort controller die je aan je telefoon kan hangen. Altijd al gewild om  je jeugd te herbeleven door urenlang achter elkaar proberen een Gym-leader te verslaan in Pokemon, of schreeuwen naar je DS omdat je hond op Nintendogs maar niet naar zijn naam wil luisteren?

Jammer maar waarschijnlijk gaat dit apparaat aan onze neus voorbij. Het is namelijk niet door Nintendo gemaakt, maar wie weet zal Nintendo deze man opsporen om even een babbeltje te maken over de mogelijkheden? Wat denken jullie?

1346335601240567980

Om respect te tonen naar de helaas overleden president van Nintendo Satoru Iwata heeft Pierre Cervea hem nog even naast een van zijn grote helden gezet.

1346335602284680876

Zouden jullie een Smart Boy in huis halen als deze op de markt zou komen? Wat zouden jullie maximaal willen neerleggen hier voor? Geef het aan in een reactie.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek