SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Smart Boy, wat denken jullie?

Smart Boy, een perfecte smartphone voor een gamer. Van een 8-bit spelcomputer voor optimale batterijduur, naar een soort van Nintendo DS door er een “Game Bat” onder te hangen. Deze telefoon heeft alles waar een Nintendo fan van gedroomd heeft, designed door Pierre Cervea. Helaas voor ons, zal dit wonderlijke apparaat waarschijnlijk nooit het daglicht zien.

Het zal niemand het nieuws ontgaan zijn dat Nintendo zich meer gaat concentreren op de mobiele markt. Nintendo wilt zoveel mogelijk mensen entertainen en gaat dit aanpakken met games te ontwikkelen voor de smartphone, maar dan wel op de huidige smartphones.

De Smart Boy, dit zou misschien wel het hebbedingetje kunnen zijn voor gamers die opzoek zijn naar een nieuwe telefoon. Waarom? Het is een telefoon die je kan transformeren naar bijvoorbeeld een Game Boy of een Nintendo DS, dit allemaal met behulp van een soort controller die je aan je telefoon kan hangen. Altijd al gewild om  je jeugd te herbeleven door urenlang achter elkaar proberen een Gym-leader te verslaan in Pokemon, of schreeuwen naar je DS omdat je hond op Nintendogs maar niet naar zijn naam wil luisteren?

Jammer maar waarschijnlijk gaat dit apparaat aan onze neus voorbij. Het is namelijk niet door Nintendo gemaakt, maar wie weet zal Nintendo deze man opsporen om even een babbeltje te maken over de mogelijkheden? Wat denken jullie?

1346335601240567980

Om respect te tonen naar de helaas overleden president van Nintendo Satoru Iwata heeft Pierre Cervea hem nog even naast een van zijn grote helden gezet.

1346335602284680876

Zouden jullie een Smart Boy in huis halen als deze op de markt zou komen? Wat zouden jullie maximaal willen neerleggen hier voor? Geef het aan in een reactie.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl.
Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Gameboy was leuk maar daarmee heb ik het ook wel gehad. Ben toch iemand die liever op de PC zijn games speelt, al wordt het tijd voor een upgrade 😛

 • New Deep House

  Neem mijn oude vertrouwde gameboy stiekem nog wel eens mee.
  Vooral die blikken die je krijgt in de trein dan zo van… wtf ?

  • haha zeker de huidige generatie die die belachelijk grote gameboy nooit mee gemaakt hebben.

  • Hoeveel batterijen heb je al versleten?

   • New Deep House

    Heb van die overpriced duracell batterijen gaan denk ik 20 uur mee en dan steeds 4 stuks lol.

    Moet alleen keer nieuwe games gaan kopen.

 • ik vind het persoonlijk super vet, weet niet of ik er echt geld aan uit zo geven maar zeker eens willen proberen of via het werk bestellen als demo toestel 😀

 • Ben meer een pc gamer en anders altijd wel wat blackjack op mijn mobiel.

 • Mocht dit ooit uitkomen dan zou ik er zeker weten een bestellen!

 • Een telefoon moet i eerste instantie goed zijn in waar je een telefoon (tegenwoordig) voor gebruikt: WhatsApp, Mail/kalender, internet/youtube en misschien ook bellen.

  Pas daarna kijken we naar gimmicks zoals dit. En in die categorie klinkt dit wel erg gaaf eigenlijk.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk