South Park komt naar de smartphone met South Park: Phone Destroyer

South Park Phone Destroyer

Ubisoft en South Park Digital Studios brengen South Park naar de smartphone met de game South Park: Phone Destroyer.

Gisteren werd tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft even snel een reveal trailer van deze game ertussen gegooid.

Bekijk hieronder de reveal trailer:

South Park: Phone Destroyer is een free to play mobiele game. Ontwikkeld door Ubisoft studio RedLynx, in samenwerking met South Park Digital Studios. De game combineert real-time combat met traditionele trading card collecting. De game zal wereldwijd op zowel de App Store als Google Play uitkomen in 2017.

In South Park: Phone Destroyer nemen spelers opnieuw de rol aan van “the new kid” en vormen een team met South Park characters om een nieuw spel te spelen met cowboys, indians, cyborgs, pirates, Princesses etc. Neem je characters mee op een geheel nieuwe single player avontuur vol humor en explosieve gevechten. Spelers bouwen en upgraden een machtig team om zo de ware kracht van de kaarten die ze verwerven te beheersen.

south park phone destroyer

Het upgraden en leren om de kaarten strategisch te gebruiken is de sleutel om te concurreren op het volgende niveau: de real-time Multiplayer mode. Player versus player gevechten daagt de spelers vaardigheden en kennis uit om tegenstanders te verslaan en te stijgen in de wereldwijde multiplayer rangen.

Door de samenwerking krijgt de game de echte authentieke feeling en looks zoals we gewend zijn van de TV show vol met grappen en je favoriete characters. Ook de game audio is trouw aan de South Park universe met character voiceovers gedaan door Trey Parker en Matt Stone.

Wat denk jij van deze game? Ga jij hem uitproberen? Laat het ons hieronder weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek