Smite heeft 10 miljoen spelers bereikt

Vandaag heeft Hi-Rez Studios bekendgemaakt dat hun actie MOBA titel Smite een belangrijke mijlpaal heeft bereikt met 10 miljoen spelers die de game Smite op de PC en Xbox One hebben gespeeld. Om dit te vieren gaan Hi-Rez Studios en dé welbekende acteur uit de Hercules: The Legendary Yourneys, samenwerken om de nieuwe in-game voice pack te maken. Ook zal er een ‘Retro Herc’ skin met het originele model van de Hercules God uit de beta voor de PC beschikbaar worden gemaakt.

De beloningen worden vrij weggegeven aan elke speler die 10 PvP wedstrijden wint in de maand augustus. Dit wordt de maand waarin Smite spelers deze God kunnen vrijspelen en met de Hercules aan de gang kunnen. Met de stem van bekende acteur Kevin Sorbo, de ster uit de televisie serie Hercules. Ook zal Hi-Rez Studios aanwezig op Gamescom waar bezoekers Smite kunnen spelen op de PC en Xbox One. Hi-Rez zal te vinden zijn in Hal 9. Waar zij ook een nieuwe game zullen aankondigen waarover wij nog niets gehoord hebben. Ook op Gamescom zal Hi-Rex Studios de Smite Pro League Fall Kickoff tussen Fnatic en Titan gaan hosten. Dit gebeurd op de hoofdpodium van ESL op vrijdag 7 augustus tussen 10:00 en 13:00 uur. Vanaf 13:00 tot 14:00 uur zal Hi-Rez een live stream van een ‘Showmatch’ laten zien waar de nieuwste game in aangekondigd word. Beide wedstrijden zullen ook te volgen zijn op het twitch kanaal van Hi-Rez Studios Smitegame.

Smite heeft het afgelopen jaar erg veel groei doorgemaakt en blijft ook nu iedere dag populairder worden. Elke dag groeit het aantal spelers gestaag en daar is Hi-Rez Studios erg trots op. Beginnend in januari toen de Smite World Championship gehouden werd, tevens ook de op drie na grootste prijzenpot in de historie van eSports. Sindsdien heeft Hi-Rez Studios veel geïnvesteerd in de bouw van Smite en de community. Allemaal in de aanloop naar de volgende Smite World Championship in januari. Deze wordt gepresenteerd door Xbox One. De show zal beschikken over Smite toernooien op zowel PC als Xbox One, waarvan de laatste momenteel in Open Beta is.

Als extra’s kun je hieronder de trailer met de nieuwe door Kevin Sorbo ingesproken Hercules, en gepresenteerd door de acteur zelf bekijken.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek