Smite patch voegt nieuw character toe op PS4 en Xbox One

De meest recente Smite update is nu beschikbaar voor Ps4 en Xbox One. Het mooiste en misschien wel grootste deel van deze update is natuurlijk een nieuw character. Terra werd volgende maand al onthuld. Ze zal een complexe Guardian zijn.

Terra zal beschikken over mogelijkheden om te buffen en healen. Teammates die in de buurt zijn zullen het een stuk makkelijker hebben door de healing krachten van Terra. Teammates wat verder op de map (en waar dan ook) kunnen gebruik maken van haar buffs. Daarnaast zal Terra gebruik kunnen maken van stenen die verschillende effecten hebben of zelfs vijanden aan kunnen vallen. Ze zal geen hard hitter worden, juist omdat ze op zo veel verschillende manieren en in veel verschillende situaties bruikbaar is. Dat maakt Terra niet minder interessant.

Smite update character

Patch 3.14 zal ook met enkele console features die de PC versie van de game niet heeft gehad in de recente update. Dit zijn onder andere het uitschakelen van frame stat loading en het wisselen van controller layout naar eentje die de X-axis op de sticks omwisselt. Daardoor zul je kunnen strafen met de rechter stick en de camera besturen met de linker stick. Voor veel Smite spelers even wennen en voor sommigen zelfs ongehoord. De patch zal ook 3 nieuwe skins toevoegen. Pool party Jing wei met een super soaker cross bow, een versie van Chang’e die in een pompoen verandert ten tijde van zijn dood en een Lord of Silence Osiris skin. Opvallend aan Chang’e is dat haar konijn maatje haar zal opeten wanneer ze in haar pompoen vorm is.

Smite update character

3.14 voegt ook enkele nieuwe trophies en achievements toe aan Smite. Deze zijn voor Isis, Tyr en Serqet. Duel mode wordt aangepast zodat spelers meer voordeel uit een kill kunnen halen. Ook de lobby timer wordt verhoogd in Assault. De Assault mode wijst spelers een willekeurig character toe. Wel toegestaan is het onderling ruilen van characters met teamleden. Er zal nu zo’n 15 seconden extra beschikbaar zijn om dit te doen.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek