Smite patch komt met 60fps mode en nieuwe god

Smite patch 3.5

De nieuwe Smite patch voor de console versies zal deze week verschijnen. Met de patch zal zowel een nieuw character als een nieuwe optie om de gameplay smoother te maken komen. De 3.5 update, die gister uitkwam voor Xbox One en vandaag uitkomt voor PS4 introduceert, Skadi, de godin van de winter. Ze zal vechten in samenwerking met haar wolf. 

Skadi zal de ability hebben om te wisselen tussen zelf aanvallen en de wolf (Kaldr) te laten aanvallen. Ook zal Kaldr in een vorm kunnen veranderen waarin hij health hersteld en onkwetsbaar is voor aanvallen. Skadi zal niet bij iedereen in de smaak vallen. Voor die spelers zal de 60 frames per second mode een stuk interessanter klinken. Spelers die de optie “Enable Upcoming Features” aanzetten in het options menu, zullen gebruik kunnen maken van de 60fps mode. De vorige feature die door deze optie beschikbaar werd, een grid layout voor character selectie, is nu voor iedereen beschikbaar en actief. Deze zal echter niet actief zijn in training maps.

Smite patch 3.5

Developer Hi-Rez introduceert ook een gebruikelijke reeks van nieuwe achievements, item tweaks en god balancing . Een buff voor movement speed en attack damage voor Hercules. Khepri zal minder health krijgen, Serqet krijgt een cooldown reduction en Deathbane krijgt een damage toename voor Cobra’s Kiss. Ook nieuwe skins zullen worden toegevoegd. Ordo Solarus Amaterasu, Thunder’s Roar Raijin, Hellrider Chiron en K-9 Anubis zullen enkele van de toevoegingen zijn. De nieuwe skins en patch notes zijn te lezen op de officiële site van Smite.

De patch is al uit te proberen op de Xbox One. Vandaag zal deze beschikbaar zijn voor PS4. De reden voor het verschil in release tijden is vanwege de trophies die worden toegevoegd. Volgens Hi-Rez is de afwijking in release tijden een eenmalige. Toekomstige updates zullen gelijktijdig beschikbaar zijn voor beide consoles.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek