Snel rennen met deze nieuwe Sonic sneakers!

sonic

Als je geen snelle auto hebt moet je het maar doen met een paar goeie gymschoenen. Gelukkig heeft Sega een deal gesloten met Puma om een paar super snelle Sonic the Hedgehog sneakers aan te bieden.

De schoen zou in juni dit jaar verschijnen, maar net als met de Playstation schoenen eerder dit jaar, is het niet zeker of deze ook in Nederland verschijnen. De PG2 Playstation Colorway verscheen tot nu toe enkel in de Verenigde Staten. Bekijk hier beneden alvast de aankondiging van de Sonic sneakers.

Verder is er nog weinig bekend omtrent de samenwerking tussen Sega en Puma. Er is nog geen prijs bekend, geen exacte verschijningsdatum, enkel juni 2018. Daarnaast blijft het maar de vraag of wij in Europa ook mogen genieten van deze samenwerking of dat het alweer exclusief is voor de Amerikanen. Waarom krijgen wij nooit de coole dingen?

Zoals het er nu naar uit ziet is dit niet hoe de schoen er uit komt te zien. Aan de afbeelding te zien lopen de pixels namelijk buiten de schoenrand en lijkt het er op dat het officiële design van de sneaker nog onthuld moet worden. Het zou wel enorm cool zijn als de sneaker inderdaad zo uit ziet als op de foto.

Ben jij een enorme Sonic fan en ga jij hoe dan ook proberen om deze schoen in huis te halen? Laat het ons dan weten in de reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek