Sonic Forces Demo voor Switch duurt ongeveer drie minuten

sonic forces sonic the hedgehog 2017 game sega nintendo

Er is een Sonic Forces Demo beschikbaar in de Japanse Eshop. Gelukkig is het heel eenvoudig om daar toegang toe te krijgen, maar al deze moeite voor een drie minuut durende demo?

De Sonic Forces Demo heeft drie verschillende stages beschikbaar, maar je kunt ze nooit alle drie volledig uit proberen. Je kunt namelijk maar 1 minuut per stage spelen. Zoda je eindelijk een beetje de feeling krijgt om “fast” te gaan is het alweer afgelopen. De demo is dus al “fast” voorbij. Een inside joke van SEGA misschien?

De demo kan je dus weinig inhoudelijks laten zien over de game en hoe het speelt. Van 1 minuut per level, met in totaal drie levels, dus drie minuten speeltijd heb je waarschijnlijk nog geen flauw idee wat je te wachten staat. Je kunt alvast kijken hoe het spel er first-hand uit gaat zien en of je daar je besluit van af laat hangen, maar meer dan dat is het ook niet.

Mocht je alsnog de moeite willen nemen om de demo uit de Japanse Eshop te trekken, zal je een Japans Nintendo ID moeten aanmaken. Dat gaat heel eenvoudig. Maak een nieuwe account aan, selecteer Japan als land en vul alle nodige velden in. Zodra je account is aangemaakt kan je deze linken met jouw Switch en vervolgens eenvoudig de Japanse store benaderen. Alles zal in het Japans worden weergegeven, zorg er dus voor dat je weet of “JA” het linker of rechter vakje is.

“Gotta Go Fast!”

sanic

Sonic Forces verschijnt op 7 november voor de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek