Sonic Forces gameplay beschikbaar

sonic forces sonic the hedgehog 2017 game sega nintendo

Onze blauwe egel maakt dit jaar weer een comeback. Sonic Forces, een opvolger van Sonic Generations, ligt binnenkort in de schappen. Toch blijft de game dezelfde iconische thema’s behouden zoals Green Zone en Chemical Plant.

Sonic Forces wordt een opvolger van de 2011 game Sonic Generations. Het spel houdt zich nog steeds aan hetzelfde level design maar ook art-style. Naast dat de game zoals zijn voorganger 2D en 3D was, brengt dit deel ook nieuwe mechanics met zich mee.

Niet alleen speel je weer als Classic en Modern Sonic maar dit keer mag je ook je eigen character ontwerpen. Deze is natuurlijk ook speelbaar door het verhaal, echter alleen in bepaalde missies.

De custom character brengt natuurlijk ook de nieuwe gameplay aspecten met zich mee. Modern- en Classic Sonic zullen van deze nieuwe mechanics ook gebruik maken maar minder dan je eigen personage.

Iedere character heeft zijn eigen unieke speelwijze. Je kan namelijk ieder personage die jij maakt een bepaalde wapen/skill geven, deze helpen je bij het uitspelen van een level. Per toegestaande level kan de speler twee eigen helden meenemen. Natuurlijk ben je vrij om te wisselen van karakter wanneer je maar wilt.

Door de vrijheid te hebben van je eigen karakters te maken en die uit te rusten met specifieke wapens, geeft Sonic Forces en de Sonic games in het algemeen een diepere gameplay ervaring. Nog meer uitdaging en veel meer verschillende gevechten.

De game zal uitkomen op November 7 voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Sonic Forces wordt tevens ook geproduceerd door dezelfde groep ontwikkelaars die hebben gewerkt aan Sonic Colors en Sonic Generations. Sega heeft ook recent aan gekondigd dat de game, net zoals vorige delen, bonus editions zal gaan krijgen. Bij deze editie’s zitten meestal kleine dingen zoals extra levels, costumes of real life collectibles.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek