Sonic Mania gameplay video en collector’s edition

Vandaag heeft SEGA een compleet nieuwe Sonic Mania video uitgebracht. In deze video zie je Knuckles the Echidna glijden en klimmen door Flying Zone Act 1.

Met Sonic Mania krijg je de ultieme viering tussen verleden en toekomst. Met de menging van het Genesis tijdperk Sonic platforming samen met nieuwe zones, krachtige bazen en drie speelbare karakters. En dit allemaal gepresenteerd in een mooie 60 frames per seconde.

In de periode van 25 jaar heeft Sonic een ontelbare hoeveelheid aan ringen verzameld verspreid over meerdere Zones. Sonic Mania bezoekt opnieuw hetgeen wat Sonic in eerste instantie zo fantastisch maakte. Hiermee geven ze oude fans en ook nieuwe fans van Sonic een ervaring dat ze achterlaat met een grote grijns op hun gezicht.

Sonic Mania is ontworpen door SEGA America in samenwerking met Christian Whitehead, PagodaWest Games, and Headcannon. De game zal digitaal beschikbaar zijn voor de PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch ergens in de zomer 2017.

Collector’s Edition

Sonic Mania krijgt ook een te gekke Collector’s Edition die nu beschikbaar is om te pre-orderen in Noord America. Zover bekend zal deze helaas niet beschikbaar worden in Europa. Hopelijk bedenken ze zich nog. De Collector’s Edition gaat enkel mooie goodies bevatten. Je krijgt een leuke collector’s edition doos met een beeldje van Sonic op een SEGA Master System die ook nog eens het SEGA opstart geluid afspeelt. Ook krijg je een mooie SEGA cartridge met een gouden ring erop en een metallieke collector’s kaart.

Sonic Mania

Word jij ook blij van deze nieuwe Sonic game? Vind jij dat de Collector’s Edition ook in Europa beschikbaar moet zijn of weet jij een manier om hem te bestellen? Laat het ons hieronder weten, we horen het graag.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek