Sonic Mania releasedatum is bekendgemaakt

Sonic Mania

Er is op YouTube een pre-order trailer verschenen van Sonic Mania. In het filmpje wordt niet alleen gameplay getoond, maar wordt ook de releasedatum bekendgemaakt. De game zal uitkomen op 15 augustus. 

Sonic Mania is een game die een link moet vormen tussen het verleden en het heden. Het brengt de oude 2D ervaring van Sonic terug en geeft hier wat nieuwe content bij. Het was al bekend dat de game deze zomer zal gaan verschijnen op de PS4, PC, Switch en Xbox One, maar de precieze datum ontbrak nog. Dat is nu veranderd, want in de pre-order trailer wordt ook de releasedatum van de game bekendgemaakt. De game zal digitaal verkrijgbaar zijn vanaf 15 augustus.

Pre-order

De game is vanaf dit moment digitaal te pre-orderen. Eerder lieten wij al weten dat er van Sonic mania ook een Collector’s Edition uitkomt. Deze Collector’s Edition is ook te pre-orderen, maar dit kan alleen via Amazon UK. Er is nog niks bekend over een levering van het product vanuit Nederlandse webshops.

Sonic Mania zal gereleased worden op 15 augustus 2017 voor PS4, PC, Switch en Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek