Sonic The Hedgehog krijgt eerste trailer

Sonic The Hedgehog krijgt net als Pokémon en zo goed als alle Disney films een zogenaamde “Live-Action” film. Vandaag werd de aller eerste trailer van Sonic getoond met niemand minder in de hoofdrol dan? Onze meest iconische blauwe snelheids-egel.

In november zal de film moeten verschijnen en zo te zien speelt Jim Carrey een grote rol in de film als de aartsrivaal van Sonic. Carrey zal de rol van Dr. Robotnik op zich nemen, misschien beter bekend als Doctor Eggman. Het internet heeft zich al snel uitgesproken over de trailer, met name het uiterlijk van Sonic. Hoe vind jij dat hij er uit ziet in deze trailer?

Ben je al sinds de Genesis tijden een die-hard Sonic fan en zit jij in november met je bak popcorn klaar bij Sonic The Hedgehog?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek