Sony belooft nieuwe First-Party games en nieuwe IP

Sony Playstation Yoshida

Sony hostte vannacht hun Corporate Strategy Meeting en IR Day Events in Tokyo, Japan. De Executives hadden een boel interessante dingen om te vertellen, dit vooral over de plannen voor Playstation en de E3.

Ten eerste: President en CEO Kenichiro Yoshida legt uit wat de plannen voor het bedrijf zelf zijn over de komende DRIE jaar, dit vooral gebaseerd op de mid-terms. Dit zou dus inhouden dat de grote lijnen tot 31 maart 2021 al vast staan voor Sony. Yoshida legt uit dat ze binnen die drie jaar Playstation Network naar een compleet en volledig nieuw level willen brengen. Dit zullen ze ook wel moeten gezien ze het leidende network zijn op dit moment. De service zit momenteel op bijna 35 miljoen abonnees.

Playstation VR Yoshida Sony

Hij legt ook uit dat de Playstation 4 nu zijn laatste levens-fase begint. Sony wilt Virtual Reality met hun nieuwe generatie naar een nieuw niveau brengen, eentje die mensen hun kaken op de grond zal droppen. Ook laat hij weten dat tijdens de E3 mensen versteld zullen gaan staan van de aankondigingen, dat ze het groter aanpakken dan ooit juist omdat het zo goed gaat met Sony. Yoshida verteld dat er First-Party games zullen komen die iedereen weg zullen blazen, dat er een nieuwe IP onthuld zal worden en dat er genoeg bestaande games een vervolg zullen krijgen. Aangezien Playstation groter is dan ooit, zal dit zeker waargemaakt kunnen worden. Of al deze dingen daadwerkelijk al op de E3 van DIT jaar zullen komen, wij denken het niet, maar over de volgende drie jaar zal dit zeker moeten lukken voor ze!

Wij zijn benieuwd, en jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek