Sony beloont gamers voor het verzamelen van PlayStation-trofeeën

Ben jij een persoon die graag alles uit een game haalt, alles unlocked en alle trofeeën verzameld? Sony heeft in de Verenigde Staten een update uitgebracht waarmee je PlayStation-tegoed kan winnen door trofeeën te verzamelen.


Sony beloont collectieve spelers door PlayStation-tegoed te geven aan spelers die trofeeën verzamelen. Dit geldt voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Beloningen zijn te winnen door punten te verzamelen. Als een speler 1.000 punten verzamelt wordt hij of zij beloond met 10 dollar PSN-tegoed. Verschillende trofeeën leveren een toepasselijk aantal punten op:

  • Zilveren trofee: 1 punt
  • Gouden trofee: 10 punten
  • Platinum trofee: 100 punten

Dit betekent dat spelers al 10 dollar ontvangen door het verzamelen van tien platinum-trofeeën. Jammer genoeg geldt dit systeem op dit moment alleen voor spelers in de Verenigde Staten. Er is nog niet bekend of een soortgelijk systeem later naar Europa komt. Maar misschien kan dit een reden vormen voor spelers om meer uit hun spellen te halen, in ieder geval zal het iets positiefs toevoegen aan het playstation netwerk.

Amerikaanse Xbox One-gebruikers kregen laatst een soortgelijk systeem met Quests, waarmee echte prijzen kunnen worden verdiend door maandelijkse missies uit te voeren.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek