Sony brengt nieuwe firmware 4.73 uit voor de PS4

Playstation 5 Sony Art

Sony heeft gisteren een nieuwe firmware gelanceerd voor de Playstation 4. Het lijkt erop dat het slechts om een kleine update gaat van het systeem

Firmware 4.73 heeft een download grote van rond de 325MB. Dit wijst uit dat het gaat om een kleine update, waarin meestal stabiliteit problemen worden gerepareerd. De firmware komt wel verrassend snel na de vorige firmware update. Het lijkt erop dat Sony een snelle update uitbrengt voor dat de grote en vernieuwende update 5.00 uitkomt. Op dit moment zijn ze bezig met en beta test voor de versie 5.00.

Mochten jullie veranderingen aantreffen naar aanleiding van deze firmware update, laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek