Sony brengt nieuwe trailer Uncharted Collection

Naughty Dog

Het door Naughty Dog gemaakte Uncharted was misschien wel grafisch de mooiste reeks spellen van de afgelopen generatie. Voor de mensen wie nog niet met Nathan Drake op avontuur konden gaan heeft Sony de Uncharted Collection en vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven.

In de Uncharted Collection kun jij Uncharted 1, 2 en deel 3 spelen voor de PlayStation 4. Dit spel van Naughty Dog laat je allemaal puzzels, mysteries en meer oplossen. Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor deze game waarin het verhaal aan jouw wordt verteld. Met de Uncharted Collection krijg je dus alle drie de voorgaande Uncharted games. Deze delen zijn opgepoetst om meer te halen uit de nieuwe krachtigere PlayStation 4 hardware. Alle drie de delen geven een speler minstens een goeie 24 uur aan gameplay. En dat is natuurlijk als je niet vast blijft zitten bij een lastige puzzel.

Uncharted

Uncharted 4: A Thief’s End is het nog te verschijne deel welke op de PlayStation 4 moet uitkomen. Hierover hebben we natuurlijk al een trailer gezien op de afgelopen E3 en de eerste gameplay beelden op het vorig jaar debuterende PlayStation Experience. Er wordt gespeculeerd dat dit wel eens het laatste Uncharted deel zou kunnen gaan zijn waarin we Nathan Drake kunnen spelen. Misschien is dit zelfs wel het laatste deel van de serie. Natuurlijk zijn remasters niet nieuw, vooral deze generatie zijn er al verschillende games geweest welke een remaster hebben moge zien. Deze remaster is er gekomen zodat spelers welke destijds geen PlayStation 3 hebben gehad het verhaal kunnen begrijpen voor het nieuwste deel in de serie en zij zich niet verdwaald worden. Ditzelfde heeft Microsoft gedaan destijds met de Master Chief Collection en het op 25 augustus uitkomende Gears of War Ultimate edition. Welke beide ook alle voorgaande spellen uit de reeks bundelen in een pakket.

Hieronder is de trailer te bekijken:

Kijk jij uit naar deze collection of ben jij wel een beetje klaar met het recyclen van games? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek