Sony staat ook dit jaar weer op Paris Games Week

Vorig jaar hield Sony in plaats van een persconferentie tijdens de Gamescom een persconferentie in Parijs. Ook dit jaar zullen zij dit plan weer uitvoeren tijdens de Paris Games Week. 

Tijdens de Paris Games Week gaat Sony dus weer een persconferentie houden. Dit gaat gebeuren op 30 oktober om 17.00 uur. Wat we kunnen gaan verwachten is niet duidelijk. De laatste persconferentie die Sony in Parijs hield werden er wel een aantal toffe games aangekondigd. Gran Turismo Sport en Detroit: Become Human werden aangekondigd tijdens deze presentatie. We kunnen dus veel verwachten van deze persconferentie tijdens dit jaar.

playstation 4 pro sony update patch

De Paris Games Week is voorlaatste persconferentie van dit jaar. De enige persconferentie die nog na de Paris Games Week komt is de PlayStation Experience. veel ruimte is er dus niet meer voor Sony om nieuwe dingen dit jaar te gaan aankondigen. De persconferentie is natuurlijk ook live te volgen op het internet. Tijdens deze dag staan wij natuurlijk ook klaar om live verslag te doen van al het spektakel dat gaat komen.

Ga jij ook de Paris Games Week volgen of lees jij liever het nieuws de volgende dag terug? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek