Sony toont nieuwe trailer voor The Last of Us 2

Eindelijk, tien maanden na de aankondiging van The Last of Us 2, is er nu een nieuwe trailer opgedoken, maar de trailer is niet wat fans verwacht hadden. Bekijk hem hier boven.

Dit is zeker geen slecht ding. We zien drie nieuwe personages in een benauwde situatie, uiteindelijk komen ze vrij. Wat de story van dit tweede deel zal zijn, en of de personages uit het eerst deel erin zullen zitten is allemaal nog maar de vraag. Wij denken en hopen van wel, maar het zal nog wel even duren voordat die waarheid naar het licht zal komen. Wat gaan Ellie en Joel met deze personages te maken hebben? Laat ons jouw wildste theorieën horen in de reacties hier beneden! Verder is er nog geen nieuws over de release date, maar wel genoeg hype!

Dit was de afsluiter voor de Sony presentatie, was de afsluiter waardig? Wij vonden zeer zeker van wel! Maar toch zijn we benieuwd naar jouw mening, laat het ons even weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek