Sony wilt nieuwe games aankondigen vóór E3 2018

Sony Playstation 4 E3 Update Games

De Electronic Entertainment Expo vindt over een kleine week al plaats. Veel grote bedrijven kondigen op deze conventie, Sony aan de andere hand staat te popelen om hun dingen te laten zien.

Sony, producent van de Playstation, heeft op hun gameblog aangekondigd dat zij drie nieuwe games gaan aankondigen. Ook hebben zij nog een release datum klaar voor een spel en willen zij nog een PS VR game boven water brengen.

Iedere aankondiging zal plaatsvinden om 17.00 met als eerste op de planning: een nieuwe game.

Waarom doet Sony dit?

Sony heeft dit gepland omdat er anders te veel informatie tijdens hun persconferentie vrijkomt. Hierdoor blijft de concentratie gehalte hoger bij de presentatie. Simpelweg hebben zij dit besluit ook genomen omdat zij te popelen stonden om iets nieuws te brengen.

Wat de nieuwere dingen zijn, weten we natuurlijk niet. Er zijn echter wel speculaties over wat er aangekondigd gaat worden.

Een paar van die dingen zijn:

  • Bend Studio die Days Gone aan het ontwikkelen zijn
  • Japan Studio die mogelijk aan het werken is aan Astro Bot: Rescue Mission
  • London Studio en hun voortgang  met Blood & Truth
  • Media Molecule met hun stand van zaken omtreft Dreams
  • Naughty Dog die The Last of Us Part II ter wereld brengt
  • Sucker Punch in de productie van Ghost of Tsushima

Geopende studio’s

In de afgelopen vier jaar heeft Sony ook voortgang geboekt qua aantal studio’s. In deze jaren zijn er vier nieuwe studio’s ontstaan; PixelOpus, in 2014; Manchester Studio, in 2015; ForwardWorks en San Mateo Studio in 2016.

We weten dat PixelOpus aan het werken is aan Concrete Genie die later dit jaar zal uitkomen. Wat de andere drie studio’s aan het bakken zijn is nog niet duidelijk. Misschien is Sony van plan om hun “projecten” aan te kondigen in de aanloop naar het E3 event.

 

Wat denk jij wat de nieuwe games/informatie zou kunnen zijn van Sony?
Laat het ons weten!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek