Sony zegt games te snel aan te kondigen

Sucker Punch

Voor een gamer is uitstel van een game welke is aangekondigd enorm erg. Soms is de game nog helemaal niet in de fase waarin hij aangekondigd zou moeten worden. Sony vindt dit ook en geeft toe dat zij hier in het verleden fouten in hebben gemaakt. 

Tijdens de Paris Games Week werd de nieuwe game van Sucker Punch aangekondigd. Een verassing voor sommige maar het was een plan welk goed doordacht was. Volgens Michael Denny, PlayStation Worldwide Studios SVP, is er geen goede tijd om een game aan te kondigen. Maar is in het verleden wel soms eens wat mis gegaan:

“I think we’re learning and a lot of publishers are learning … there is a right time to announce games,” Denny explained.

“In the past, I think it’s fair to say sometimes we announced games too early. And this is such a great project for Sucker Punch. It’s a game they’ve always really wanted to make themselves. And I think it’s the right time to announce that, and they’ve been working on that game for a long time now. There is great [playable version of the game] already. So we’re just excited to let everybody know about it.”

Het lijkt er dus op dat Sony voorzichter is geworden met het aankondigen van games. De nieuwe game van Sucker Punch, Ghost of Tsushima, heeft nog geen release datum. Wel is het zo dat er al een speelbare versie is van het spel. Of Sony in het vervolg altijd haar games zo gaat behandelen is nog maar de vraag. Maar het kan voor gamers wel teleurstellingen voorkomen.

Wat vindt jij van Sucker Punch haar spel Ghost of Tsushima? Laat het ons weten in de reacties hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek