Sony’s 2018 releases komen allemaal in de eerste helft van het jaar

E3 Playstation 4

Sony is niet erg specifiek geweest met release data voor zijn aanstaande games. In plaats van vaste data hebben we te maken met vage “2018” release windows.

Het lijkt erop dat het niet zo erg is als waar we het eerst bang voor waren. Want Sony’s Shawn Layden heeft bevestigd dat alle games die Sony liet zien met 2018 release datums in de eerste helft van volgend jaar zullen vrijkomen.

In het gesprek met Telegraph werd Layden een vraag gesteld over het gebrek aan grote releases voor het komende kerstseizoen. Deze vraag beantwoorde hij zeer goed door erop te wijzen dat GT Sport later dit jaar komt en dat we al een paar grote releases hebben gehad zoals Horizon: Zero Dawn. Layden zei ook dat het niet lang zal durent tot er meer grote releases komen, waarin wordt gezegd dat “de spellen die in 2018 komen, allemaal in de eerste helft van het jaar komen. Oftewel zullen is in de komende 12 tot 13 maanden allemaal uitkomen? “Hoogstwaarschijnlijk wel.”

Het lijkt erop dat we Spider-Man, God of War en Days gaan spelen voordat de Paashaas ons heeft overladen met paaseieren en chocolade haasjes.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte zodra er een definitieve releasedatum van een van de games bekend is.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek