Sony’s Coming to Playstation in 2017 trailer

Sony Playstation 2017 Uncharted

Het nieuwe jaar is ingeluid en de meur van alcohol is langzaam aan het verdwijnen. Om dit nieuwe jaar te vieren brengt Sony ons een teaser met een aantal top-titels die in 2017 voor Playstation zullen verschijnen! Ook is er een Horizon Zero Dawn aftel-trailer.

Games als Gran Turismo Sport, Hellblade, Nier: Automata en Uncharted: The Lost Legacy maken een debuutje in deze trailer. De game waar erg veel commotie over is genaamd Detroit: Become Human is ook te zien! Bekijk de eerste trailer hier beneden:

2016 was in aardig wat fronten een teleurstelling op het gebied van games op een aantal erg goede uitzonderingen na. 2017 ziet er daarentegen veelbelovend uit met ook onder andere de remake van Gravity Rush 2 en de nieuwe exclusive genaamd Nioh. Om het nog mooier te maken is er een tweede video die telt als een soort countdown naar Horizon Zero Dawn.

27 februari zal de game verschijnen voor de Playstation 4. Wij hebben wat exclusieve gameplay gezien op Gamescom dit jaar en kunnen niet wachten om de mechanische wezens in deze wereld te temmen, slachten of om van ze te vluchten!

Naar welke game kijk jij tot nog toe het meeste uit in 2017? Er staan al een boel mooie titels op de planning en er zullen er nog veel meer volgen. Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek