Sony’s E3 persconferentie zal te zien zijn in bioscopen

E3 2016

Voordat je hals over kop de website van Pathé of Vue gaat afspeuren voor tickets moet ik helaas vermelden dat het niet gaat over Nederlandse of Vlaamse bioscopen.

In een aantal Amerikaanse, Canadese en Latijns-Amerikaanse bioscopen of filmtheaters zal de persconferentie getoond worden. De tickets voor deze voorstelling zijn helemaal gratis en voor niets maar de zitplaatsen worden aangeboden op basis van first-come-first-serve. Trouwe fans aan de andere kant van de oceaan zullen dus vroeg moeten aansluiten om een plekje te kunnen claimen.

Aanwezigen krijgen een gratis poster en kaart #76 uit de Playstation Collectible Card series. Deze poster en cards zullen nergens anders worden aangeboden, dus het evenement zal de enige manier zijn om te kunnen bemachtigen. Extra motivatie voor de verzamelaars dus. Bezoekers zullen ook een digitale goodiebag ontvangen die gevuld is met allerlei items uit de Playstation Store.

Het is de derde keer dat Sony de E3 persconferentie grootschalig naar andere plaatsen zal brengen, maar gelukkig kan iedereen het ook gewoon thuis achter zijn beeldschermpje kijken. Voor ons Nederlanders betekend dit wel dat we of laat moeten op blijven, of heel vroeg de wekker moeten zetten. Want voor ons begint de persconferentie om 03:00, 12 juni 2017.

Het zijn nog maar een kleine twee weken wachten tot het grootste game-event van het jaar weer begint. Ga jij kijken? Wat zal Sony te bieden hebben nu ze besloten hebben om e showcase aan te bieden in verschillende filmtheaters?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek