South Park: Phone Destroyer vanaf 9 november verkrijgbaar

Phone Destroyer

Ubisoft’s nieuwste smartphone game in het South Park universum wordt op 9 november uitgebracht voor iOS en Android apparaten. De game is volledig gratis te downloaden voor beide apparaten.

In South Park: Phone Destroyer begin je aan een gloednieuw avontuur als de New Kid, deze kan je helemaal aanpassen. Dit zagen we al aan de twee voorgaande South Park games. Je kunt je voordoen als een cowboy, cyborg, piraat, tovenaar, of zelfs een god in deze nieuwe game. Daarbij zullen alle iconische karakters uit de franchise ook aanwezig zijn in dit spel. Cartman, Kenny, Stan, Kyle en alle andere inwoners van de stad zijn van de partij in Phone Destroyer.

De gameplay is gebaseerd op real-time strategie gemixt met verzamelkaarten. Deze zal je in gevechten moeten toepassen. Gevechten zullen verspreid over de gehele stad plaatsvinden en je zal je ware krachten moeten ontketenen door jezelf te upgraden en de kaarten van iconische karakters in te zetten.

De game bevat een singleplayer campaign met 60 levels en meer dan 80 verzamelkaarten. Tijdens deze campaign speel je verschillende uitdagingen vrij, krijg je beloningen en kan je jezelf sterker maken. Daarnaast kan je andere spelers over de wereld uitdagingen voor real-time wedstrijden. Hierbij kan je jezelf ranken op de leaderboards.

Volgens het persbericht omzeilt de game enorm veel vervelende mechanieken die er voor kunnen zorgen dat je de game maar voor bepaalde tijd kunt spelen. Het blijft nog maar de vraag hoe de game daadwerkelijk omgaat met microtransacties.

Phone Destroyer zal ondersteund worden met uitbreidingen en regelmatige updates. Vanaf 9 november zal South Park worden geopend voor de smartphone spelers.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek