South Park: Fractured But Whole pre orders weer gecancelled

ubisoft

Het is niet de eerste keer dat het is gebeurd maar altijd toch vervelend voor een game. Voor de tweede keer zijn namelijk de digitale aankopen van PlayStation Netwerk voor de game South Park: Fractured But Whole gecancelled.

Het is zoals eerder gezegd niet de eerste keer dat deze game gecancelled is via het PlayStation Netwerk. Mensen die het spel destijds vooruit hadden besteld kregen er ook de vorige game bij: The Stick of Truth. Deze game mogen ze wel houden.

South Park

Voor mensen die deze game hebben gehaald in de periode waarin je bij een besteding van een bepaald bedrag een tientje terug kreeg lijkt er ook niks aan de hand te zijn. In het verleden telde dit namelijk gewoon nog steeds mee en kreeg je gewoon het saldo op in je portemonnee. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat het deze keer ook met zekerheid is te zeggen.

Een nieuwe releasedatum van de game is nog niet gegeven. Zodra dit bekend is gemaakt lees je het natuurlijk op de website.

De productie van de nieuwste South Park game lijkt stroef te gaan met weer een uitstelling. Denk jij dat deze game ooit uit gaat komen? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek