Speciale nieuwe prijzen bij Treasure Hunter

Runescape

Vanaf vandaag tot en met 2 april kunnen RuneScape spelers speciale ‘rainbow’ prijzen verdienen met Treasure Hunter.

Er zijn allerlei nieuwe prijzen aan Treasure Hunter toegevoegd genaamd rainbow prizes. Indien je dit niet aan je neus voorbij wilt laten gaan moet je er snel bij zijn. De prijzen zijn namelijk maar te krijgen tot en met 2 april 23:59 game time. Onder deze prijzen vallen onder andere nieuwe rares. Verder kunnen je prijzen vermenigvuldigd worden met een maximum van 7 keer. Tijd om zoveel mogelijk rainbow chests te openen dus.

Treasure Hunter Rainbow teleport override

Multiplier tokens

Je kunt multiplier tokens winnen met het openen van kistjes. Deze spelen enorme bonussen vrij die je gedurende de rest van het event kunt gebruiken op je prijzen. De hoogste multiplier die je in de wacht kunt slepen is zelfs keer zeven! Deze multiplier geldt voor alles wat te maken heeft met Treasure Hunter met uitzondering van multiplier tokens zelf. Zorg er dus voor dat je hier het maximale uithaalt zo lang dit mogelijk is.

Prijzen

Alle prijzen die je kunt verdienen zijn gebaseerd op een regenboog thema. Zo maak je kans op de gloednieuwe Rainbow scythe override en de Rainbow teleport override. Verder kun je de hierboven genoemde tokens krijgen. Zorg ervoor dat je deze tokens goed bewaard mocht je ze zelf niet gebruiken. Deze tokens zijn namelijk tradeable rares!

Treasure Hunter Rainbow scythe override

Op de hoogte blijven

Iedere week plaatsen wij al het relevante RuneScape en OSRS nieuws op onze pagina. Dit kun je hier terug vinden. Hier vind je onder andere de laatste patch notes terug. Mocht je de patch notes van deze week gemist hebben dan vind je deze hier.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek